Tantramassage for par med Mads og Kirsten Maria     

Sammen med min kollega Mads tilbyder jeg tantramassage, hvor i som par følges ad til massage.

En tantramassage er er en blid og sanselig massage, der foregår i hvert sit rum. I vælger selv hvem i masseres af, om det er kvinde til mand eller en af samme køn.

I en tantramassage inviteres du af massøren ind i et tantirisk møde, hvor du gennem det sanselige bliver guidet ned i din krop og væk fra tankerne for en stund. Hele kroppen bliver masseret, også ansigt, fødder og kønnet får opmærksomhed. Hele massagen er blid, langsom og uden ord.

Det er naturligt efter massagen, at føle sig tom i hovedet på en god måde, og der kan være et behov for stilhed.
Massagen foregår i hvert sit rum med mulighed for efterfølgende, at mødes, være sammen og måske dele det i hver især har sanset i massagen.

Måske får i, når i kommer hjem, tilsammen lyst til at udforske det, at mødes tantrisk, og dermed udvide jeres indbyrdes samliv og intimitet med sanselighed og berøring. Det kan i sig selv skabe et solidt fundament i parforholdet. 

En massage hos mig tager ca. 1 time og 45 minutter (massage tid), ved første besøg skal i regne med 15-30 minutter til samtale før massagen og 15 minutter til at hvile ud efter massagen. Så i skal samlet afsætte mindst 2,5 time til mødet.

Tantramassage for par koster samlet 3.600 kr.

Tantramassage for par kan ikke bestilles gennem on-line booking, men kun pr. mail:  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.