Tantrisk møde i kærlighed og accept

 

1237062 446319228820029 793447042 nJeg hedder Kirsten Maria og tilbyder tantramassage til voksne mænd og kvinder, som seriøst ønsker at arbejde med egen bevidsthed igennem Tantra. 
 
En tantramassage er et møde, hvor du inviteres til at gå på opdagelse i dig selv igennem dine sanser. Massagen stimulerer, din lyst, sensualitet og seksualitet. Den gives som en gave, hvor du intet andet skal gøre end at modtage, og ej heller kan kræve. 

En tantramassage hos mig tager ialt ca. 2 1/2 time inklusive samtale før massagen. Selve massagen tager ca. 1 3/4 time. Efter massagen er der tid til at hvile og evt. en afsluttende samtale. 

Massagen starter med en meditation, hvor vi slapper af og trækker vejret dybt. Derefter selve massagen. Massagen er sensuel og sanselig, og jeg masserer dig overalt på kroppen. Massagen foregår på et leje på gulvet og begge er nøgne i massagen. 

Du kan til enhver tid sige fra hvis der er noget du ikke er klar til, steder du ikke ønsker at blive rørt. I massagen bruger jeg min krop.
Du vil måske føle lyst under massagen. Nyd det og vær i det. Massagen har intet mål. Alt hvad du oplever, mærker og føler er ok. 

I en massage hos mig er du modtagende og nydende, så du kan slappe helt af og bare nyde og mærke dig selv. Den eneste forberedelse der behøves fra din side, er at ankomme frisk fra brusebadet, med et åbent og nysgerrigt sind. 

Jeg træffes efter aftale, på hverdage i Vejle. Jeg kan kontaktes pr. e-mail. 

Send en mail med oplysning om dit fulde navn, mob. nr. og mail adresse, så ringer jeg dig op når jeg har en ledig tid. Skriv til mig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

En Tantramassage hos mig koster 1.800 kr. (2½ time).  Ønsker du massage på Søndage er prisen 2.000 kr. 

Du kan læse mere på min facebook side Tantrisk Møde

Når du bestiller en tid er det påkrævet, at du har oplyst navn, adresse, mail-adresse og telefon nr. Det er vigtigt, at det er muligt, at komme i kontakt i det tilfælde, at jeg skulle blive forhindret eller forsinket. Diskretion er en selvfølge.

Ønsker du Tantramassage af en mandlig massør kan jeg anbefale min kollega Mads fra Tantric Bliss