Afspændingsmassage

Afspændingsmassage en blid, langsom og blid helkropsmassage. 
Massagen giver både mental ro og afslapning i hele kroppen. Så føler du dig stresset og trænger til at tanke op eller har du bare brug for en pause fra hverdagen stress og jag, så er massagen rigtig god. Du kommer ned i kroppen og sætter tankerne på pause. 

Alt efter hvad vi aftaler vil massagen have fokus på de steder på kroppen hvor du har mange spændinger. Massagen starter med korte samtale. Har du brug for at vi går mere i dybden med ting i dit live har du mulighed for at reservere ekstra samtale tid.  

Under massagen kan du opleve at du synker hen i en tilstand hvor du bevæger dig på kanten mellem at være vågen og en bevidst men drømmeagtig tilstand. Når du derhen kan du kunne opleve massgen som meditativ.

Efter massagen kan du opleve en meget dyb afslappethed i hele kroppen og en dejlig mental ro.. 

Samtalen ca. 15 min. foregår før massagen. Der vil være mulighed for et kort hvil efter massagen og en kort samtale om hvad der er dukket op i massagen. Det der dukker op kan vi så gå videre med i samtalen næste gang du kommer.

Du kan også reservere tid til denne massage hvis du trænger til at slappe af og tanke op.

Varighed:  90 min. 

Pris:        900 kr.

Bestil tid på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.